
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1000
g Hühnerunterkeulen, ohne Haut
nebo 800 g Hendlbrustfilets, ohne Haut - Salz zum Würzen der Hendlhaxerl
- 1 EL Butterschmalz
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 300 g rote Paprikaschoten in Stücken
- 30 g Butter in Stücken
- 125 g Weißwein
- 300 g Wasser
- 10 g Tomatenmark
-
1 - 1 ½
Hühnersuppenwürfel (für je 0,5 l)
nebo 1 - 1 ½ TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 120 g Schlagobers
- 50 g Sauerrahm
- 1 EL Weizenmehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 707 kcal / 2956 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 47 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Sodík
- 304 mg
Alternativní recepty
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1hod. 5min
Schinkenfleckerl überbacken
1hod. 10min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Boef Stroganoff
50min
Faschierte Laibchen
35min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1hod. 50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min