Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 185 g zucchero
- 1 pezzettino di scorza di limone (2 g), preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 435 g di latte intero
- 190 g di panna (min. 30% di grassi)
- 185 g di tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9422 kJ / 2252 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 223 g
- Tuk
- 136 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crema pasticcera
15 Min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Crema inglese
15 Min
Panna cotta
6h 30min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Cioccolato plastico
12h
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Crème caramel
3h 45min