Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 185 g zucchero
- 1 pezzettino di scorza di limone (2 g), preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 435 g di latte intero
- 190 g di panna (min. 30% di grassi)
- 185 g di tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9422 kJ / 2252 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 223 g
- Tuk
- 136 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15min
Crema inglese
15min
Albumi montati a neve
5 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Meringa al cacao
2 godz. 30 min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min