Kompatibilní verze
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 485.7 mg
Alternativní recepty
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Chinese-style chicken
25min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Warm satay bowl
1h 10min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.