Zařízení & příslušenství
Sun-dried tomato and pepita bread
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
12 slices
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sun-dried tomatoes80 g
-
buckwheat groats140 g
-
brown rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
pepitas40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
eggs2
-
tomato paste2 tsp
-
water for sprinkling
-
poppy seeds for sprinkling
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
258.9 mg
Protein
7.9 g
Kalorie
1058.4 kJ /
252 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
34.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Buckwheat
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Zucchini slice
45min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Spinach and feta muffins
40min
Gluten free pizza base
35min
Almond and date bars
2h 15min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min