Zařízení & příslušenství
Sun-dried tomato and pepita bread
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
12 slices
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
sun-dried tomatoes80 g
-
buckwheat groats140 g
-
brown rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
pepitas40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
eggs2
-
tomato paste2 tsp
-
water for sprinkling
-
poppy seeds for sprinkling
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
258.9 mg
Protein
7.9 g
Kalorie
1058.4 kJ /
252 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
34.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Buckwheat
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chia and pepita gluten free loaf
1hod. 25min.
Gluten and grain free bread rolls
1hod. 20min.
Lemon coconut bliss balls
40min.
Pumpkin and turmeric loaf
1hod. 50min.
Seeded tahini crackers
1hod. 10min.
Gluten free fruit and nut loaf
55min.
Spinach and feta muffins
40min.
Buckwheat bread
2hod. 5min.
Buckwheat and almond slider buns
1hod. 15min.
Gluten free Mediterranean bread
1hod. 35min.
Buckwheat and date bliss balls
24hod. 20min.
Carrot cake bliss balls
40min.