Zařízení & příslušenství
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
Příprava 25min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů sýru parmazánu na kousky
-
citrónová kůra z ½ citrónu, tence okrájená, nejlépe bio
-
50 gramů červené cibule
-
30 gramů olivového oleje
-
1 stroužek česneku
-
200 gramů divoké rýže
-
100 gramů quinoy
-
1000 gramů vody
-
2 zeleninové bujóny2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
20 gramů citrónové šťávy
-
280 gramů brokolice na malé růžičky, velké napůl (2 cm)
-
60 gramů mraženého zeleného hrášku rozmrazeného
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
50 gramů čerstvého sýru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
18 g
Kalorie
2029 kJ /
485 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2016
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min.
Cizrnové karbanátky
11hod. 10min.
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1hod. 20min.
Špaldová galette s červenou řepou
2hod.
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40min.
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20min.
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min.
Houbové quinotto
30min.
Polentový koláč s meruňkami (bez cukru)
55min.
Penne s dýní a sušenou šunkou
20min.
Čočka na kari s dýní v páře
1hod. 15min.
Salát z divoké rýže s tuňákem
50min.