
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sýru parmazánu na kousky
- citrónová kůra z ½ citrónu, tence okrájená, nejlépe bio
- 50 gramů červené cibule
- 30 gramů olivového oleje
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů divoké rýže
- 100 gramů quinoy
- 1000 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo 2 zeleninové bujóny - 20 gramů citrónové šťávy
- 280 gramů brokolice na malé růžičky, velké napůl (2 cm)
- 60 gramů mraženého zeleného hrášku rozmrazeného
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 50 gramů čerstvého sýru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 485 kcal / 2029 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne s dýní a sušenou šunkou
20 min
Vegetariánský rýžový salát
40 min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30 min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 h 40 min
Houbové quinotto
30 min
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25 min
Gratinovaná dýně s mrkví
50 min
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30 min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 h
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 min
Gnocchi s avokádem
20 min
Špenátové rizoto
30 min