Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí

Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí

3.0 20 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 55min.
4 porce

Suroviny

  • 50 gramů sýru parmazánu na kousky
  • citrónová kůra z ½ citrónu, tence okrájená, nejlépe bio
  • 50 gramů červené cibule
  • 30 gramů olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 200 gramů divoké rýže
  • 100 gramů quinoy
  • 1000 gramů vody
  • 2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    2 zeleninové bujóny
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 280 gramů brokolice na malé růžičky, velké napůl (2 cm)
  • 60 gramů mraženého zeleného hrášku rozmrazeného
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 50 gramů čerstvého sýru

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 18 g
Kalorie 2029 kJ / 485 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 5.5 g
Sacharidy 60 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...