Zařízení & příslušenství
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
Příprava 25min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů sýru parmazánu na kousky
-
citrónová kůra z ½ citrónu, tence okrájená, nejlépe bio
-
50 gramů červené cibule
-
30 gramů olivového oleje
-
1 stroužek česneku
-
200 gramů divoké rýže
-
100 gramů quinoy
-
1000 gramů vody
-
2 zeleninové bujóny2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
20 gramů citrónové šťávy
-
280 gramů brokolice na malé růžičky, velké napůl (2 cm)
-
60 gramů mraženého zeleného hrášku rozmrazeného
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
50 gramů čerstvého sýru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
18 g
Kalorie
2029 kJ /
485 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2016
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bylinkový koláč
1hod.
Květákovo-špenátové lasagne
1hod. 45min.
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min.
Kaštanový koláč
50min.
Houbovo-cizrnová směs
9hod.
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1hod.
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1hod. 10min.
Čočkovo-dýňový guláš
1hod.
Batátové lívance s chilli salsou
40min.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Extra výživná vegetariánská polévka
30min.
Špenátové rizoto
30min.