Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
TM5 TM6

Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí

2.9 (19 hodnocení)

Suroviny

  • 50 gramů sýru parmazánu, na kousky
  • citrónová kůra, z ½ citrónu, tence okrájená, nejlépe bio
  • 50 gramů červené cibule
  • 30 gramů olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 200 gramů divoké rýže
  • 100 gramů quinoy
  • 1000 gramů vody
  • 2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    nebo 2 zeleninové bujóny
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 280 gramů brokolice, na malé růžičky, velké napůl (2 cm)
  • 60 gramů mraženého zeleného hrášku, rozmrazeného
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 50 gramů čerstvého sýru

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2029 kJ / 485 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
60 g
Tuk
18 g
Vláknina
5.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty