Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di pomodori maturi in quarti
-
50
g di aceto di vino bianco
nebo 50 g di aceto di mele - 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
-
500
g di cubetti di ghiaccio
nebo 500 g di acqua molto fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Gazpacho mango e avocado
10min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 min
Gazpacho di carote
10min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40 min
Tapenade
10min
Purè di sedano rapa
35min
Gazpacho
15min