Gazpacho di pomodoro e basilico

Gazpacho di pomodoro e basilico

4.3 33 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
8 porzioni

Suroviny

  • 150 g olio extravergine di oliva
  • 1000 g di pomodori maturi in quarti
  • 50 g di aceto di vino bianco
    50 g di aceto di mele
  • 2 - 3 rametti di basilico fresco le foglioline lavate
  • 1 - 2 cucchiaini di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 500 g di cubetti di ghiaccio
    500 g di acqua, molto fredda

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 1.2 g
Kalorie 848 kJ / 203 kcal
Tuk 22.1 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...