Gazpacho di pomodoro e basilico
TM31 TM5 TM6

Gazpacho di pomodoro e basilico

4.5 (23 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di pomodori maturi in quarti
  • 50 g di aceto di vino bianco
    nebo 50 g di aceto di mele
  • 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate
  • 1 - 2 cucchiaini di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 500 g di cubetti di ghiaccio
    nebo 500 g di acqua molto fredda

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
848 kJ / 203 kcal
Protein
1.2 g
Sacharidy
4.4 g
Tuk
22.1 g
Vláknina
1.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty