Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di pomodori maturi in quarti
-
50
g di aceto di vino bianco
nebo 50 g di aceto di mele - 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
-
500
g di cubetti di ghiaccio
nebo 500 g di acqua molto fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 min
Gazpacho
15 Min
Gazpacho di carote
10 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Gazpacho mango e avocado
10 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Guacamole Tex-Mex
5 Min