Vellutata di topinambur e salvia

Vellutata di topinambur e salvia

4.8 165 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 50min
4 porzioni

Suroviny

  • spicchio di aglio
    1
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di acqua
    500 g
  • di topinambur pelato e a pezzi
    400 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di salvia fresca + q.b.
    4 rametti

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 137.5 kcal / 575.2 kJ
Protein 2 g
Tuk 7.5 g
Sacharidy 17 g
Vláknina 1.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...