Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 400 g di topinambur, pelato e a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 rametti di salvia fresca + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 575.2 kJ / 137.5 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40 Min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Crema di broccoli e porri
45 min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 godz.
Purè di sedano rapa
35min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Hummus di barbabietole
25 min
Crema di topinambur e tartufo
55 min