Cuketový krém s rybími plátky

Cuketový krém s rybími plátky

3.0 2 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porce

Suroviny

  • platýze
    300 gramů
    300 gramů candáta, filetů, s kůží
  • soli podle chuti
    1 špetka
  • mletého černého pepře podle chuti
    1 špetka
  • šalotka na kousky
    1
  • cukety na kousky (2-3 cm)
    400 gramů
  • čerstvé bazalky
    1 svazek
  • extra panenského olivového oleje plus podle potřeby
    40 gramů
  • bílého vína, suchého
    100 gramů
  • hladké mouky
    30 gramů
  • vody
    800 gramů
  • zeleninové dochucovací pasty
    1 čajová lžička
  • parmazánu, strouhaného
    30 gramů
  • bazalkového pesta
    2 polévkové lžíce
  • chleba Pumpernickel opečeného
    8 plátků

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 279 kcal / 1170 kJ
Protein 19 g
Tuk 17 g
Sacharidy 8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...