Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
gramů platýze
nebo 300 gramů candáta, filetů, s kůží - 1 špetka soli podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře podle chuti
- 1 šalotka na kousky
- 400 gramů cukety na kousky (2-3 cm)
- 1 svazek čerstvé bazalky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje plus podle potřeby
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů hladké mouky
- 800 gramů vody
- 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
- 2 polévkové lžíce bazalkového pesta
- 8 plátků chleba Pumpernickel, opečeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1170 kJ / 279 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka červená z řepy
35 min
Vinná marináda
Brak ocen
Polévka z červené řepy
40 min
Krevetová polévka s batáty
45 min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 min
Badyánový likér
Brak ocen
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Avokádová krémová polévka
15 Min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 min
Fenyklová polévka se sýrem
35 min
Rýžová tortilla
Brak ocen