Zařízení & příslušenství
Cuketový krém s rybími plátky
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
300 gramů candáta, filetů, s kůží300 gramů platýze
-
1 špetka soli podle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře podle chuti
-
1 šalotka na kousky
-
400 gramů cukety na kousky (2-3 cm)
-
1 svazek čerstvé bazalky
-
40 gramů extra panenského olivového oleje plus podle potřeby
-
100 gramů bílého vína, suchého
-
30 gramů hladká mouka
-
800 gramů vody
-
1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
30 gramů parmazánu, strouhaného
-
2 polévkové lžíce bazalkového pesta
-
8 plátků chleba Pumpernickel opečeného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
19 g
Kalorie
1170 kJ /
279 kcal
Tuk
17 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pro pocit lehkosti
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polévka červená z řepy
35 Min
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 Min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 Min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 Min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1 Std. 5 Min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Keine Bewertungen
Krémová polenta s pórkem
1 Std. 5 Min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 Min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 Min
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1 Std.
Polévka z červené řepy
40 Min