Cuketový krém s rybími plátky

Cuketový krém s rybími plátky

3.7 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce

Suroviny

  • 300 gramů platýze
    300 gramů candáta, filetů, s kůží
  • 1 špetka soli podle chuti
  • 1 špetka mletého černého pepře podle chuti
  • 1 šalotka na kousky
  • 400 gramů cukety na kousky (2-3 cm)
  • 1 svazek čerstvé bazalky
  • 40 gramů extra panenského olivového oleje plus podle potřeby
  • 100 gramů bílého vína, suchého
  • 30 gramů hladká mouka
  • 800 gramů vody
  • 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 30 gramů parmazánu, strouhaného
  • 2 polévkové lžíce bazalkového pesta
  • 8 plátků chleba Pumpernickel opečeného

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 19 g
Kalorie 1170 kJ / 279 kcal
Tuk 17 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...