Zařízení & příslušenství
Cuketový krém s rybími plátky
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
300 gramů candáta, filetů, s kůží300 gramů platýze
-
1 špetka soli podle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře podle chuti
-
1 šalotka na kousky
-
400 gramů cukety na kousky (2-3 cm)
-
1 svazek čerstvé bazalky
-
40 gramů extra panenského olivového oleje plus podle potřeby
-
100 gramů bílého vína, suchého
-
30 gramů hladká mouka
-
800 gramů vody
-
1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
30 gramů parmazánu, strouhaného
-
2 polévkové lžíce bazalkového pesta
-
8 plátků chleba Pumpernickel opečeného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
19 g
Kalorie
1170 kJ /
279 kcal
Tuk
17 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pro pocit lehkosti
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polévka červená z řepy
35min.
Velikonoční zajíčci s ementálem
45min.
Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany
40min.
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1hod.
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25min.
Studená okurková polévka
2hod. 15min.
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min.
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min.
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5hod. 30min.
Meruňkový kompot se skořicí
45min.
Cuketová polévka se žampióny
30min.