Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
gramů platýze
nebo 300 gramů candáta, filetů, s kůží - 1 špetka soli podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře podle chuti
- 1 šalotka na kousky
- 400 gramů cukety na kousky (2-3 cm)
- 1 svazek čerstvé bazalky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje plus podle potřeby
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů hladké mouky
- 800 gramů vody
- 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
- 2 polévkové lžíce bazalkového pesta
- 8 plátků chleba Pumpernickel, opečeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1170 kJ / 279 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční čokoládová trifle hnízda
Žádné hodnocení
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20 Min
Veganská liptovská pomazánka
12ωρ. 10 λεπτ.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45 Min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
Žádné hodnocení
Žampiónový krém s estragonem
Žádné hodnocení
Perlové rýžovo-masové kuličky
2h
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1u. 25min
Mrkvovo-kokosové smoothie
10 Min
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min