Cuketový krém s rybími plátky
TM5 TM6

Cuketový krém s rybími plátky

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 300 gramů platýze
    nebo 300 gramů candáta, filetů, s kůží
  • 1 špetka soli podle chuti
  • 1 špetka mletého černého pepře podle chuti
  • 1 šalotka na kousky
  • 400 gramů cukety na kousky (2-3 cm)
  • 1 svazek čerstvé bazalky
  • 40 gramů extra panenského olivového oleje plus podle potřeby
  • 100 gramů bílého vína, suchého
  • 30 gramů hladké mouky
  • 800 gramů vody
  • 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 30 gramů parmazánu, strouhaného
  • 2 polévkové lžíce bazalkového pesta
  • 8 plátků chleba Pumpernickel, opečeného

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1170 kJ / 279 kcal
Protein
19 g
Sacharidy
8 g
Tuk
17 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty