Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
TM31 TM5 TM6

Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 60 gramů extra panenského olivového oleje
  • 30 gramů čerstvé bazalky, listy, omyté a osušené
  • ½ stroužku česneku
  • 30 gramů kaparů, nakládaných, scezených
  • 50 gramů sušených rajčat, v oleji
  • 1 čajová lžička soli
  • 100 gramů bílého jogurtu, neslazeného
  • 700 gramů vody
  • 400 gramů brambor, na plátky (½ cm)
  • 2 kusy mořského vlka, vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)
  • 8 cherry rajčátek, napůl

Nutriční hodnoty
na 4 porce
Kalorie
8669 kJ / 2071 kcal
Protein
167.6 g
Sacharidy
83.8 g
Tuk
120.8 g
Vláknina
5.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty