Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 30 gramů čerstvé bazalky, listy, omyté a osušené
- ½ stroužku česneku
- 30 gramů kaparů, nakládaných, scezených
- 50 gramů sušených rajčat, v oleji
- 1 čajová lžička soli
- 100 gramů bílého jogurtu, neslazeného
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na plátky (½ cm)
- 2 kusy mořského vlka, vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)
- 8 cherry rajčátek, napůl
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 8669 kJ / 2071 kcal
- Protein
- 167.6 g
- Sacharidy
- 83.8 g
- Tuk
- 120.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 Min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 Min
Rajčata plněná pohankou
1h
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min
Treska s citrusovým máslem
50min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min
Krůtí prsa s rýží
1hod. 5min