Zařízení & příslušenství
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů extra panenského olivového oleje
-
30 gramů čerstvé bazalky listy, omyté a osušené
-
½ stroužku česneku
-
30 gramů kaparů, nakládaných scezených
-
50 gramů sušených rajčat, v oleji
-
1 čajová lžička soli
-
100 gramů bílého jogurtu neslazeného
-
700 gramů vody
-
400 gramů brambor na plátky (½ cm)
-
2 kusy mořského vlka vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)
-
8 cherry rajčátek napůl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
167.6 g
Kalorie
8669 kJ /
2071 kcal
Tuk
120.8 g
Vláknina
5.7 g
Sacharidy
83.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Citrónové kuře s chřestem
40min.
Marinovaný losos s fazolkami
1hod. 10min.
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min.
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1hod. 5min.
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40min.
Kuřecí frikasé s chřestem
1hod.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7hod. 10min.
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min.
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min.
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1hod.