Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 30 gramů čerstvé bazalky, listy, omyté a osušené
- ½ stroužku česneku
- 30 gramů kaparů, nakládaných, scezených
- 50 gramů sušených rajčat, v oleji
- 1 čajová lžička soli
- 100 gramů bílého jogurtu, neslazeného
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na plátky (½ cm)
- 2 kusy mořského vlka, vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)
- 8 cherry rajčátek, napůl
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 8669 kJ / 2071 kcal
- Protein
- 167.6 g
- Sacharidy
- 83.8 g
- Tuk
- 120.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krůtí roláda s noky z hráškového pyré
35 Min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 Min
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50 Min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1h 5min
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1sa
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 Min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 Min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 Min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 Min
Marinovaný losos s fazolkami
1h 10min
Bramborovo - zeleninové pyré
40 Min