
Zařízení & příslušenství
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
extra panenského olivového oleje60 gramů
-
čerstvé bazalky listy, omyté a osušené30 gramů
-
stroužku česneku½
-
kaparů, nakládaných scezených30 gramů
-
sušených rajčat, v oleji50 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
bílého jogurtu neslazeného100 gramů
-
vody700 gramů
-
brambor na plátky (½ cm)400 gramů
-
mořského vlka vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)2 kusy
-
cherry rajčátek napůl8
Nutriční hodnoty na 4 porce
Kalorie
2071 kcal /
8669 kJ
Protein
167.6 g
Tuk
120.8 g
Sacharidy
83.8 g
Vláknina
5.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recept
Česká republika
Česká republika