Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
TM6 TM5 TM31

Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami

4.7 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 60 gramů extra panenského olivového oleje
  • 30 gramů čerstvé bazalky listy, omyté a osušené
  • ½ stroužku česneku
  • 30 gramů kaparů, nakládaných scezených
  • 50 gramů sušených rajčat, v oleji
  • 1 čajová lžička soli
  • 100 gramů bílého jogurtu neslazeného
  • 700 gramů vody
  • 400 gramů brambor na plátky (½ cm)
  • 2 kusy mořského vlka vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)
  • 8 cherry rajčátek napůl

Nutriční hodnoty
na 4 porce
Kalorie
2071 kcal / 8669 kJ
Protein
167.6 g
Tuk
120.8 g
Sacharidy
83.8 g
Vláknina
5.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty