Zařízení & příslušenství
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů extra panenského olivového oleje
-
30 gramů čerstvé bazalky listy, omyté a osušené
-
½ stroužku česneku
-
30 gramů kaparů, nakládaných scezených
-
50 gramů sušených rajčat, v oleji
-
1 čajová lžička soli
-
100 gramů bílého jogurtu neslazeného
-
700 gramů vody
-
400 gramů brambor na plátky (½ cm)
-
2 kusy mořského vlka vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)
-
8 cherry rajčátek napůl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
167.6 g
Kalorie
8669 kJ /
2071 kcal
Tuk
120.8 g
Vláknina
5.7 g
Sacharidy
83.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tilápie s červeným kari
40min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min
Sicilský krevetový salát
40min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Tuňák s bramborem po baskicku
30min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Chobotnice „à lagareiro“
1h 30min
Králík v balíčku s tymiánem
1h 30min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min