
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 30 gramů čerstvé bazalky listy, omyté a osušené
- ½ stroužku česneku
- 30 gramů kaparů, nakládaných scezených
- 50 gramů sušených rajčat, v oleji
- 1 čajová lžička soli
- 100 gramů bílého jogurtu neslazeného
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor na plátky (½ cm)
- 2 kusy mořského vlka vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)
- 8 cherry rajčátek napůl
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 2071 kcal / 8669 kJ
- Protein
- 167.6 g
- Tuk
- 120.8 g
- Sacharidy
- 83.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1hod.
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40min
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min