Zařízení & příslušenství
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů extra panenského olivového oleje
-
30 gramů čerstvé bazalky listy, omyté a osušené
-
½ stroužku česneku
-
30 gramů kaparů, nakládaných scezených
-
50 gramů sušených rajčat, v oleji
-
1 čajová lžička soli
-
100 gramů bílého jogurtu neslazeného
-
700 gramů vody
-
400 gramů brambor na plátky (½ cm)
-
2 kusy mořského vlka vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)
-
8 cherry rajčátek napůl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
167.6 g
Kalorie
8669 kJ /
2071 kcal
Tuk
120.8 g
Vláknina
5.7 g
Sacharidy
83.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Celé kuřátko na pomerančích
1hod. 25min.
Jemná treska s mascarpone
35min.
Krůtí lízátka s rajčatovou omáčkou
50min.
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min.
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40min.
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min.
Krůtí roláda plněná pestem z červené řepy
2hod. 30min.
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min.
Kuřecí salát se špaldou
1hod. 15min.
Kuřecí ragú
50min.
Salát z divoké rýže s tuňákem
50min.
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4hod.