Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami

Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami

4.8 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce

Suroviny

  • 60 gramů extra panenského olivového oleje
  • 30 gramů čerstvé bazalky listy, omyté a osušené
  • ½ stroužku česneku
  • 30 gramů kaparů, nakládaných scezených
  • 50 gramů sušených rajčat, v oleji
  • 1 čajová lžička soli
  • 100 gramů bílého jogurtu neslazeného
  • 700 gramů vody
  • 400 gramů brambor na plátky (½ cm)
  • 2 kusy mořského vlka vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)
  • 8 cherry rajčátek napůl

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porce

Protein 167.6 g
Kalorie 8669 kJ / 2071 kcal
Tuk 120.8 g
Vláknina 5.7 g
Sacharidy 83.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...