Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spargelsalat
- 60 g Schalotten, halbiert
- 60 g Rapskernöl
- 25 g Senf
- 40 g Apfelessig
- 1 ¼ gestr. TL Salz
- 3 Prisen Zucker
- 600 g Wasser
- 1000 g weißer Spargel (1300 g Bruttogew.), in Stücken (5 cm)
Reibekuchen und Fertigstellung
- 1000 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 2 Eier
- 30 g Haferflocken, zart
- 5 - 10 g Speisestärke nach Bedarf (volitelně)
- Pflanzenöl zum Braten
- 20 g krause Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Radieschen (200 g), je nach Größe geviertelt oder geachtelt
- 200 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3017 kJ / 720 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 min
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40 Min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 Std.
Spargelragout
50 Min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 Min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1 Std.
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 Min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min
Salatsauce für Blattsalate
10 Min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 Min