Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spargelsalat
- 60 g Schalotten, halbiert
- 60 g Rapskernöl
- 25 g Senf
- 40 g Apfelessig
- 1 ¼ gestr. TL Salz
- 3 Prisen Zucker
- 600 g Wasser
- 1000 g weißer Spargel (1300 g Bruttogew.), in Stücken (5 cm)
Reibekuchen und Fertigstellung
- 1000 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 2 Eier
- 30 g Haferflocken, zart
- 5 - 10 g Speisestärke nach Bedarf (volitelně)
- Pflanzenöl zum Braten
- 20 g krause Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Radieschen (200 g), je nach Größe geviertelt oder geachtelt
- 200 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3017 kJ / 720 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 godz.
Wurstsalat mit Laugencroutons
1h 20min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10 Min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 Min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Kartoffelsalat mit Radieschen
1 Std. 50 Min
Spargel mit Bozner Sauce
1h 25min
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35 Min
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45 min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1 godz.
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 godz.