Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zuppa
- 500 g di molluschi conchigliferi misti (cozze e vongole), spurgati
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 600 g di acqua + q.b.
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di bulbi di finocchio a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pezzettino di rafano fresco (vedere consigli)
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di latte
Condimento
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi misti a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 24.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo verde
35min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 Min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1h 30min
Riso al curry gamberi e verdure
40min
Paté ai due salmoni
1h
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8 Std. 30 Min
Tortini di riso con carne
2hod. 30min
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
Žádné hodnocení
Ramen di mare
2 Std. 50 Min
Crema di riso
55 Min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Salsa all'arancia
25min