Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zuppa
- 500 g di molluschi conchigliferi misti (cozze e vongole), spurgati
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 600 g di acqua + q.b.
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di bulbi di finocchio a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pezzettino di rafano fresco (vedere consigli)
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di latte
Condimento
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi misti a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 24.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo alla Stroganoff
1j
Burro alle erbe
5 min
Orzata Valenciana
8h 10 min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 menit
Chop suey ai gamberi
1j
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3sa
Lasagne di zucchine e merluzzo
1j
Rotolo di nasello ai gamberi
1j
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 godz. 5 min
Salmone farcito
1 godz. 5 min
Paella
1h 50min
Trota estiva
50 menit