Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 10 - 12 Stängel gemischte, frische Kräuter (z.B. Petersilie, Basilikum, Schnittlauch), abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
-
½
frische Chilischote
nebo 2 Prisen Chiliflocken - 60 g Olivenöl
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Quinoa
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (2 cm dick)
- 160 g Paprika, gemischt, in Stücken
- 50 g rote Zwiebeln, in Stücken
- 120 g Salatgurke, in Stücken
- 150 g Feta, in Stücken
- 1 TL Dijon-Senf
- 1 EL Essig
- 2 Prisen Pfeffer
- 300 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 1 Avocado (150-200 g), reif, in Scheiben
-
100
g Grünkohl, fein geschnitten,
nebo 100 g Babyspinat, frisch - 1 EL Kürbiskerne
- 2 EL Cranberrys, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2238 kJ / 534 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Couscous-Lachs-Bowl
50 min
Hähnchen-Spinat-Salat mit Bulgur
45 min
Mango-Lachs-Bowl
40min
Linsen-Garnelen-Bowl mit Kräutersauce
40min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Lauwarmer Glasnudel-Avocadosalat
35min
Lachs-Risoni-Bowl
50 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Quinoa-Feta-Salat
40min
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1h
Quinoa-Tabouleh
40min