Hendlcurry mit Pfirsich

Hendlcurry mit Pfirsich

4.3 198 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 55min.
4 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 TL
  • Basmati-Reis, weiß
    280 g
  • Karotten in Scheiben (5 mm)
    100 g
  • Melanzani in Würfeln (1-2 cm)
    100 g
  • Zucchini in Würfeln (1-2 cm)
    100 g
  • Zuckererbsenschoten halbiert
    100 g
  • Hühnerbrustfilets, ohne Haut
    400 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • rote Paprikaschote in groben Stücken
    100 g
  • Erdnussöl
    30 g
  • Kokosmilch
    400 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Chiliflocken, getrocknet nach gewünschter Schärfe
    1 - 2 Msp.
  • Currypulver nach Geschmack
    1 ½ - 2 TL
  • Pfirsiche (frisch oder aus der Dose) in Würfeln
    2
  • rote Chilifäden (volitelně) zum Dekorieren

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1260 mg
Protein 33 g
Kalorie 3017 kJ / 721 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 79 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...