Zařízení & příslušenství
Grøntsagssuppe
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 portioner
Suroviny
-
kartofler skåret i mindre stykker300 g
-
tomater skåret i halve100 g
-
løg skåret i halve80 g
-
fed hvidløg1
-
blandede grøntsager (fx gulerødder, majroer, porrer), skåret i mindre stykker400 g
-
persille, frisk2 kviste
-
salt tilpasset efter smag½ tsk
-
sort peber, stødt efter smag¼ - ½ tsk
-
vand tilpasset efter smag600 g
-
20 g olivenoliesmør20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
2 g
Kalorie
375 kJ /
90 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kogebog
174 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Vichyssoise med pasta
35min.
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Žádné hodnocení
Aubergine cream soup
Žádné hodnocení
Kyllingelaksa
30min.
Svampesuppe med vilde ris
Žádné hodnocení