
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g løg skåret i halve
- 2 fed hvidløg
- 40 g olivenolie
- 100 g pasta, tørret suppepasta (fx fidelini)
-
250
g tomater skåret i mindre stykker
nebo 250 g hakkede tomater fra dåse skåret i mindre stykker - 50 g tomatpure (koncentreret)
-
2
tsk med top kødfond eller grøntsagsfond, hjemmelavet
nebo 2 bouillonterning (0,5l) eller grøntsagsfond, hjemmelavet - ½ - 1 tsk spidskommen, stødt efter smag (volitelně)
- 800 g vand
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 136 kcal / 568 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20 Min
Alsidig og cremet suppe
45 Min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40 Min
Cremet blomkålssuppe
50 Min
Porre- og kartoffelsuppe
45 Min
Cremet broccolisuppe med croutoner
1 Std.
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen