
Kompatibilní verze
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Fischfilet in Scheiben (ca. 5 mm), siehe Tipp
- 25 g trockener Weißwein
- ½ TL Salz
- 30 g neutrales Öl
- 20 g Chiliöl selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 TL Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
- 40 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 2 Chilischoten, getrocknet in Stücken (ca. 5 cm)
- 250 g Sojabohnensprossen
- 1200 g Wasser
- 2 EL Speisestärke
- 2 Stängel Koriander abgezupft, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 231 kcal / 967 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1hod.
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2hod.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1hod.
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Garnelen-Eintopf
45min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Scharfe-Hühnersuppe
1hod. 15min