Kompatibilní verze
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Fischfilet, in Scheiben (ca. 5 mm), siehe Tipp
- 25 g trockener Weißwein
- ½ TL Salz
- 30 g neutrales Öl
- 20 g Chiliöl, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 TL Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
- 40 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 2 Chilischoten, getrocknet, in Stücken (ca. 5 cm)
- 250 g Sojabohnensprossen
- 1200 g Wasser
- 2 EL Speisestärke
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 967 kJ / 231 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Pfeffermakrelen-Suppe
35 Min
Seafood-Eintopf
50 Min
Jungli Laal Maas
5h
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Zitronen-Hähnchen
50 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2 Std.
Garnelen-Eintopf
45 Min