Havtaske- og rejesuppe

Havtaske- og rejesuppe

1.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
6 portioner

Suroviny

  • havtaske, hel helst med ben (se tip)
    450 - 500 g
  • rejer, hele, upillede (se tip)
    500 g
  • vand
    800 g
  • gulerødder skåret i mindre stykker
    70 g
  • porre (kun den hvide del), skåret i mindre stykker
    60 g
  • fed hvidløg
    3
  • ekstra jomfruolivenolie
    50 g
  • cognac
    50 g
  • hakkede tomater fra dåse
    200 g
  • ris, hvide
    1 spsk
  • safran
    1 knivspids
  • fiskebouillon, terning (til 0,5 l) (se tip)
    1
    1 tsk salt, (se tip)
  • chilisauce, rød (volitelně)
    8 dråber

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 18 g
Kalorie 791 kJ / 189 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše