Havtaske- og rejesuppe
TM6 TM5 TM31

Havtaske- og rejesuppe

1.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 450 - 500 g havtaske, hel helst med ben (se tip)
  • 500 g rejer, hele, upillede (se tip)
  • 800 g vand
  • 70 g gulerødder skåret i mindre stykker
  • 60 g porre (kun den hvide del), skåret i mindre stykker
  • 3 fed hvidløg
  • 50 g ekstra jomfruolivenolie
  • 50 g cognac
  • 200 g hakkede tomater fra dåse
  • 1 spsk ris, hvide
  • 1 knivspids safran
  • 1 fiskebouillon, terning (til 0,5 l) (se tip)
    nebo 1 tsk salt (se tip)
  • 8 dråber chilisauce, rød (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
189 kcal / 791 kJ
Protein
18 g
Tuk
10 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše