Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite
- 4 dentes de alho
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 300 g borrego limpo cortado em cubos pequenos
- 20 g vinho branco
- 300 g água
- 1 c. sopa de alecrim
- 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 300 g abóbora cortada em cubos
- 250 g arroz p/ risoto
- 30 g requeijão (até 30% de gordura)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de peru e espargos
40min
Risoto de legumes
40min
Risoto de frango com frutos secos
35 Min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1h 20min
Risoto
30min
Risoto à milanesa
25 min
Risoto de borrego com couve-flor e pão picante
Žádné hodnocení
Risoto de tamboril
50 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min
Risoto à alentejana
30min
Puré de cenoura e abóbora com couve e chouriço
1 Std. 45 Min