Risoto de abóbora e borrego

Risoto de abóbora e borrego

4.0 5 rating
Příprava 5min.
Celkový 50min.
6 doses

Suroviny

  • azeite
    30 g
  • dentes de alho
    4
  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • borrego limpo cortado em cubos pequenos
    300 g
  • vinho branco
    20 g
  • água
    300 g
  • alecrim
    1 c. sopa de
  • sal
    2 pitada de
  • pimenta
    2 pitada de
  • abóbora cortada em cubos
    300 g
  • arroz p/ risoto
    250 g
  • requeijão (até 30% de gordura)
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 21 g
Kalorie 1314 kJ / 314 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...