Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite
- 4 dentes de alho
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 300 g borrego limpo cortado em cubos pequenos
- 20 g vinho branco
- 300 g água
- 1 c. sopa de alecrim
- 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 300 g abóbora cortada em cubos
- 250 g arroz p/ risoto
- 30 g requeijão (até 30% de gordura)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de pato
1óra 15p
Risoto de frango com frutos secos
35 min
Risoto de peru e espargos
40 min
Risoto
30min
Risoto com ervas aromáticas
40 min
Risoto de legumes
40 min
Risoto de bacalhau com hortelã
30min
Risoto de champanhe
40 min
Risoto de tamboril
50min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 min
Risoto à milanesa
25 Min