Risoto de abóbora e borrego
TM6 TM5 TM31

Risoto de abóbora e borrego

4.3 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g azeite
  • 4 dentes de alho
  • 120 g cebola cortada em pedaços
  • 300 g borrego limpo cortado em cubos pequenos
  • 20 g vinho branco
  • 300 g água
  • 1 c. sopa de alecrim
  • 2 pitada de sal
  • 2 pitada de pimenta
  • 300 g abóbora cortada em cubos
  • 250 g arroz p/ risoto
  • 30 g requeijão (até 30% de gordura)

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
1314 kJ / 314 kcal
Protein
21 g
Sacharidy
35 g
Tuk
10 g
Vláknina
7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty