Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de setas secas variadas
- 250 g de agua caliente
Picada
- 1 ñora (sin tallo ni semillas)
- 15 g de almendras tostadas sin sal
- 15 g de avellanas tostadas
- 15 g de nueces peladas
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
Fricandó
- 300 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 60 - 70 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 800 g de cola de rape (sin piel y con hueso), en 6 rodajas salpimentadas
- 100 g de oporto
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1070 kJ / 256 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 467.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Calamares encebollados
1 godz.
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Rape en salsa de almendras
30 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Calamares rellenos
2 godz.
Rape en salsa americana
1 godz.