Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de setas secas variadas
- 250 g de agua caliente
Picada
- 1 ñora (sin tallo ni semillas)
- 15 g de almendras tostadas sin sal
- 15 g de avellanas tostadas
- 15 g de nueces peladas
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
Fricandó
- 300 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 60 - 70 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 800 g de cola de rape (sin piel y con hueso), en 6 rodajas salpimentadas
- 100 g de oporto
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1070 kJ / 256 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 467.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Langostinos al romesco
15 Min
Rape en salsa americana
1 Std.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Merluza al cava
1 Std.
Calamares rellenos
2 godz.
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 Min
Lubina con salsa de trufa
40 Min