Zařízení & příslušenství
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
oil1 tsp
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices1 - 2
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
water600 g
-
coconut milk400 g
-
chicken thigh fillet cut into strips (1 x 6 cm)450 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lemongrass white part only, cut into halves1 stalk
-
raw sugar1 tsp
-
fresh kaffir lime leaves4
-
lime juice2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing3 - 4 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
982.4 mg
Protein
15.1 g
Kalorie
972.5 kJ /
231.5 kcal
Tuk
17.8 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
10.4 g
Sacharidy
3.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sambal udang (Skinnymixers)
50min.
Hot and sour prawn soup
45min.
Larb (spicy minced chicken salad)
40min.
Som tum (Thai green papaya salad)
20min.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1hod. 15min.
Ayam kapitan (chicken curry)
45min.
Sambal oelek
20min.
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min.
Asian-style mussels
30min.
Curry laksa
45min.
Prawn and chicken laksa
40min.
Pad kra pow
45min.