Zařízení & příslušenství
Roasted vegetables with horseradish cream
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
brown onion cut into 8 wedges (see Tips)150 g
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (2-3 cm)2
-
Dutch carrots trimmed8
-
parsnips trimmed and cut into slices (3 cm)2
-
olive oil1 tbsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper2 pinches
-
crème fraîche200 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream50 g
-
hot water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
polenta (fine)200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
440.4 mg
Protein
8.7 g
Kalorie
2152.4 kJ /
512.5 kcal
Tuk
30.6 g
Vláknina
7.6 g
Nasycený tuk
13.2 g
Sacharidy
47.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Meals in a Flash
91 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Warm Mediterranean couscous salad
30min.
Mediterranean capsicums
2hod.
Mediterranean carrot fritters
1hod.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min.
Israeli couscous salad
1hod.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1hod.
Spinach and artichoke penne
1hod. 5min.
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1hod. 15min.
Risoni salad with artichoke and feta
25min.
Spinach dumplings with tomato ragout
1hod.
Melanzane parmigiana
2hod. 5min.
Lamb Moussaka
1hod. 30min.