Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 30.6 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 440.4 mg
Alternativní recepty
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Chilli chutney quesadillas
1h
Cauliflower gratin
1h
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Mushroom stroganoff
20 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Fresh tomato tart
40 min
Broad bean bruschetta
30 min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min