Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 30.6 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 440.4 mg
Alternativní recepty
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Mediterranean capsicums
2 Std.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30 min
Lentil moussaka
3h 30 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Chilli raita potato salad
55 Min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Mediterranean vegetable bake
50 min