
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g brown onion cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots trimmed
- 2 parsnips trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 512.5 kcal / 2152.4 kJ
- Protein
- 8.7 g
- Tuk
- 30.6 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Sodík
- 440.4 mg
Alternativní recepty
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13hod. 25min
Pearl barley risotto with asparagus
1hod. 5min
Mushroom stroganoff
20min
Vegetarian chilli
1hod. 5min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1hod. 10min
Prawn salad with horseradish cream
1hod.
Spinach and artichoke penne
1hod. 5min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Filo spinach slice
55min
Apple and cranberry farro salad
35min
Eggplant rotolo
1hod. 40min
Asparagus risotto
40min