Roasted vegetables with horseradish cream

Roasted vegetables with horseradish cream

4.3 34 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • brown onion cut into 8 wedges (see Tips)
    150 g
  • raw beetroots peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    2
  • Dutch carrots trimmed
    8
  • parsnips trimmed and cut into slices (3 cm)
    2
  • olive oil
    1 tbsp
  • dried thyme
    1 tsp
  • salt to season
  • ground black pepper
    2 pinches
  • crème fraîche
    200 g
  • lemon juice
    20 g
  • horseradish cream
    50 g
  • hot water
    1000 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    3 tsp
  • polenta (fine)
    200 g
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped
    2 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 440.4 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 2152.4 kJ / 512.5 kcal
Tuk 30.6 g
Vláknina 7.6 g
Nasycený tuk 13.2 g
Sacharidy 47.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...