Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 30.6 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 440.4 mg
Alternativní recepty
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Mediterranean capsicums
2h
Risotto verde
45 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Mushroom stroganoff
20min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Mushroom tart
50 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min