Kompatibilní verze
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Steinbutt und Chablis-Gemüse
- 1 Steinbutt, ganz, frisch, ausgenommen (3-3,5 kg)
- Salz zum Würzen
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 300 g Möhren, in Scheiben (0,5 cm)
- 300 g Porree, in Ringen (0,5 cm)
- 1 Flasche Chablis (0,7 l)
- 400 g Fischbrühe (siehe Tipp)
- 2 - 3 EL Olivenöl
Sahne-Porree-Kartoffeln
- 600 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 250 g Sahne
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Porree, in Ringen (0,5 cm)
- 3 Prisen Muskat
Estragonsauce
- 3 Stängel Estragon, abgezupft
- 300 g weiße Grundsauce (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3086 kJ / 737 kcal
- Protein
- 72 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedämpfter Kabeljau
35min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Wirsing-Lachs-Rouladen mit Reis und Meerrettichsauce
1h
Lachs mit Wirsing und Kartoffeln
50min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1h 35min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min