Quiche met Ricotta en Paprika

Quiche met Ricotta en Paprika

Žádné hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 2hod.
8 stuk

Suroviny

Deeg
  • patisseriebloem
    150 g
  • boter koud, in stukken
    70 g
  • water
    50 g
  • zout
    ½ tl
  • boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
  • rode paprika's (ca.250g), zie tip
    2
  • paneermeel
    3 tl
  • lente-ui in ringen
    2
  • basilicum, gedroogd vers geplukt
    ½ bos
  • olijfolie
    10 g
  • ricotta
    250 g
  • bevroren doperwten
    120 g
  • ei
    4
  • maïszetmeel
    10 g
  • zout
    1 tl
  • peper, gemalen
    1 tl
  • pijnboompitten
    50 g
  • Parmezaanse kaas in stukken
    40 g
  • room, 20 % vet
    100 g
  • paprikapoeder zoet
    ½ tl

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 stuk

Protein 13 g
Kalorie 1592 kJ / 380 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 3.9 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...