Zařízení & příslušenství
Jackfruit and mayo sandwich filling
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 portions
Suroviny
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 tbsp
-
garlic clove1
-
mustard1 tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
nutritional yeast (see Tips)3 tbsp
-
kala namak (black salt) (optional - see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cayenne pepper (optional)1 - 2 pinches
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5.5 g
Kalorie
736.2 kJ /
175.3 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
4.5 g
Sacharidy
15.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1hod. 20min.
Thai tofu and sweet potato cakes
30min.
Raw pineapple and turmeric cake
5hod. 20min.
Millet cashew stir-fry
30min.
Sweet potato lasagne
1hod. 20min.
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min.
Sweet and sour tempeh
50min.
Vegan mayonnaise
15min.
Soy bread with seeds
3hod. 50min.
Savoury tofu quiche
1hod. 30min.
Tofu 'sour cream'
5min.
Vegan walnut and black bean burger
4hod. 40min.