Zařízení & příslušenství
Jackfruit and mayo sandwich filling
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 portions
Suroviny
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 tbsp
-
garlic clove1
-
mustard1 tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
nutritional yeast (see Tips)3 tbsp
-
kala namak (black salt) (optional - see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cayenne pepper (optional)1 - 2 pinches
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5.5 g
Kalorie
736.2 kJ /
175.3 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
4.5 g
Sacharidy
15.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet and sour tempeh
50 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Seitan Pie
2 Std. 10 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Tofu scramble
25 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Vegan Mayonnaise
15 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min