Polenta with mediterranean vegetables
TM6 TM5 TM31

Polenta with mediterranean vegetables

4.4 ( 16 hodnocení )

Suroviny

Polenta

  • 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
  • sea salt to sprinkle, plus extra to season
  • 200 g polenta
  • 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 900 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
  • 4 tbsp extra virgin olive oil to fry, plus an extra 25g
  • 20 g salted butter
  • 2 garlic cloves
  • 1 medium onion cut into quarters
  • 200 g capsicum yellow or orange, cut into strips (5 mm)
  • 1 tsp dried mixed herbs
  • 3 - 4 tomatoes ripe but firm, cut into slices
  • 250 g cream cheese cut into small pieces
  • ground black pepper to season
  • fresh basil leaves only, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
381.9 kcal / 1598.1 kJ
Protein
10.8 g
Tuk
27.2 g
Sacharidy
30.4 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
11.3 g
Sodík
333.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty