Zařízení & příslušenství
Hráškové pesto s ricottou
Příprava 5min.
Celkový 10min.
900 gramů
Suroviny
-
80 gramů parmazánu na kousky
-
150 gramů mraženého zeleného hrášku rozmraženého
-
60 gramů bazalky jen lístky, plus na ozdobu
-
60 gramů čerstvé máty jen lístky, plus na ozdobu
-
1 stroužek česneku
-
150 gramů olivového oleje plus na ozdobu
-
1 čajová lžička soli podle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře plus na ozdobu
-
400 gramů sýru ricotta
-
vločky mořské soli na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
421.8 mg
Protein
9.6 g
Kalorie
1163.2 kJ /
278 kcal
Tuk
24.7 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sacharidy
4.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jarní menu
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1hod. 20min.
Holandská omáčka
15min.
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min.
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30min.
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min.
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35min.
Čokoládový sorbet se sladkým mátovým pestem
4hod. 20min.
Římské gratinované artyčoky
45min.
Virgin citrónový koktejl s tymiánovým sirupem
45min.
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1hod. 50min.
Maková pěna s malinovou omáčkou
7hod.
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45min.