Zařízení & příslušenství
Hráškové pesto s ricottou
Příprava 5min.
Celkový 10min.
900 gramů
Suroviny
-
80 gramů parmazánu na kousky
-
150 gramů mraženého zeleného hrášku rozmraženého
-
60 gramů bazalky jen lístky, plus na ozdobu
-
60 gramů čerstvé máty jen lístky, plus na ozdobu
-
1 stroužek česneku
-
150 gramů olivového oleje plus na ozdobu
-
1 čajová lžička soli podle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře plus na ozdobu
-
400 gramů sýru ricotta
-
vločky mořské soli na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Sodík
421.8 mg
Protein
9.6 g
Kalorie
1163.2 kJ /
278 kcal
Tuk
24.7 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sacharidy
4.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jarní menu
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1hod.
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
55min.
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2hod. 30min.
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1hod. 15min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Hráškové rizoto s pancettou
30min.
Hovězí kofty s fetou
1hod. 20min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Olivová tapenáda
5min.
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min.