Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů mraženého zeleného hrášku, rozmraženého
- 60 gramů bazalky, jen lístky, plus na ozdobu
- 60 gramů čerstvé máty, jen lístky, plus na ozdobu
- 1 stroužek česneku
- 150 gramů olivového oleje, plus na ozdobu
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, plus na ozdobu
- 400 gramů sýru ricotta
- vločky mořské soli, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 9505 kJ / 2263 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 206 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 Std. 50 Min
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min
Bylinkové pesto s burratou
15 Min
Chřestovo-sýrový quiche
1h 10min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Červené pesto
5min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Rizoto s parmazánem
30min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Olivová tapenáda
5min
Bazalkové pesto
10min
Rizoto s krémovou rukolou
40min