
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 430 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 510 g de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de sal
- polenta para espolvorear
- aceite de girasol para engrasar
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 2 cucharadas de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de semillas de amapola
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 509 kcal / 2128 kJ
- Protein
- 15.2 g
- Tuk
- 7.9 g
- Sacharidy
- 94.3 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de yogur (larga fermentación)
16hod. 10min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Panes pita
1hod. 50min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Pan de aceitunas con masa madre
17hod. 45min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3hod. 20min
Pan moreno en sartén con masa madre
14hod. 30min
Pan indio
45min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2hod.
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3hod. 40min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1hod. 40min
Pan payés con masa madre
16hod.