![Pan persa (Naan barbari) - Irán Pan persa (Naan barbari) - Irán](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A121A809-5CAB-4199-86CE-CB58DD7C0368/Derivates/a84b3b1c-23f4-4488-bca6-71721b379e18.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 430 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 510 g de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de sal
- polenta para espolvorear
- aceite de girasol para engrasar
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 2 cucharadas de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de semillas de amapola
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2128 kJ / 509 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 94.3 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bretzel
1h 15min
Pan rústico de cúrcuma
9 Std. 30 Min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40min
Pan rápido a la plancha
25 min
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50 min
Zatar - Oriente Próximo
5min
Pan Venecia
17h 10 min
Panes pita
1 godz. 50 min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3h 20 min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min
Naan indio
1h 40min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2h