Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 430 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 510 g de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de sal
- polenta para espolvorear
- aceite de girasol para engrasar
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 2 cucharadas de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de semillas de amapola
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2128 kJ / 509 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 94.3 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20min
Mini baguettes rústicas
16h 30 min.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Panes pita
1 Std. 50 Min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3 Std. 20 Min
Pan indio
45 min
Naan indio
1u. 40min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 Std. 5 Min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1u. 40min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3 Std. 40 Min
Pan rápido a la plancha
25 min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2h