
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucharada de sal gorda
- 250 g de almejas frescas
Fumet
- 150 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 800 g de cardo cocido (en conserva) escurrido
- 100 g de huesos de rape
- 25 g de aceite de oliva
- 25 g de coñac
- 600 g de agua
- 1 pellizco de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de perejil fresco
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
- 100 g de puerro (parte blanca, en rodajas)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de mantequilla
- 8 langostinos crudos sin pelar
- 400 g de lomos de bacalao al punto de sal
- 50 g de almendra molida
- 2 cucharadas de piñones tostados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 205 kcal / 858 kJ
- Protein
- 16.8 g
- Tuk
- 14.9 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 233.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Fumet de pescado y gambas
20min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26hod. 10min
Croquetas de hojas de borraja y boletus
2hod. 45min
Borrajas con gambas
40min
Porrusalda con bacalao
40min
Cardo a la cerveza
25min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1hod. 10min
Cardo con almendras
20min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Sopa de pescado donostiarra
1hod.