Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucharada de sal gorda
- 250 g de almejas frescas
Fumet
- 150 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 800 g de cardo cocido (en conserva) escurrido
- 100 g de huesos de rape
- 25 g de aceite de oliva
- 25 g de coñac
- 600 g de agua
- 1 pellizco de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de perejil fresco
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
- 100 g de puerro (parte blanca, en rodajas)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de mantequilla
- 8 langostinos crudos sin pelar
- 400 g de lomos de bacalao al punto de sal
- 50 g de almendra molida
- 2 cucharadas de piñones tostados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 858 kJ / 205 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 233.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cardo a la cerveza
25 Min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 Min
Boquerones en vinagre
48h
Sopa de pescado
55 Min
Sopa de pescado donostiarra
1 Std.
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1 Std. 20 Min
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Borrajas con gambas
40 Min
Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas (Al vacío)
1h 55min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 godz. 30 min
Crema de marisco
40 Min
Cardo con almendras
20 Min