Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 1200 g Rinderfond (z. B. von Lacroix)
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 ½ EL körniger Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Bacon, in Streifen (ca. 5 mm)
- 200 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3152 kJ / 756 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 70 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Rotwein-Zwiebelsuppe
40min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45min
Weiße Tomatensuppe
40min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15min
Zwiebelsuppe
40min
Kartoffel-Käse-Suppe
30min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Rieslingsuppe für TM6
30min
Senfsüppchen
30min
Feta-Cremesuppe
35 Min