
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Butter in Stücken
- 70 g Mehl
- 1200 g Rinderfond (z. B. von Lacroix)
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 ½ EL körniger Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Bacon in Streifen (ca. 5 mm)
- 200 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 756 kcal / 3152 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 70 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln
50min
Zwiebelsuppe
1hod.
Mett-Porree-Suppe
40min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45min
Kalte Caprese-Suppe
2hod. 15min
Senfsüppchen
30min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Feta-Cremesuppe
35min
Weiße Tomatensuppe
40min
Parmesansüppchen
25min
Zwiebelsuppe
40min
Tomatensuppe mit Orangensaft
40min