Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 1200 g Rinderfond (z. B. von Lacroix)
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 ½ EL körniger Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Bacon, in Streifen (ca. 5 mm)
- 200 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3152 kJ / 756 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 70 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weiße Tomatensuppe
40 Min
Currysüppchen mit Reis
1 Std.
Erdnuss-Suppe
40 Min
Apfel-Curry-Suppe
40 Min
Käsesuppe
35 Min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Forellencremesuppe
40 Min
Parmesansüppchen
25min
Limetten-Maissuppe
40 Min
Zucchini-Chorizo-Suppe
1 Std.
Käsesuppe
15min
Rotwein-Zwiebelsuppe
40 Min