Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di coriandolo fresco, foglie e gambi
- 10 g di menta fresca
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di brodo di pesce
- 2 cucchiaini di sale
- 6 uova
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi, (vedere consigli)
- pane abbrustlito, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 1236 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie all'indiana
35 Min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2h 40min
Patate speziate
1 Std. 15 Min
Patate svedesi
55min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 Std.
Zucca al curry
45 Min
Stoemp (purea di verdure)
35 Min
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15 Min
Fagioli in agrodolce
35 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Purè di fagioli alla paprika
25 Min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 Min