Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Rinderhüfte, mager, in mundgerechten Stücken
- 200 g Möhren, in schrägen Scheiben (3 mm)
- 200 g Porree, in Ringen (0,5 cm)
- 200 g Wirsing, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1430 kJ / 341 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1sa
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2sa
Gulaschsuppe deluxe
2sa
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1sa
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 min
Eintopf von Wintergemüsen
50 min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1sa 45 dk
Lammtopf Pichelstein
50 min
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1sa 30 dk
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1sa