Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Rinderhüfte, mager, in mundgerechten Stücken
- 200 g Möhren, in schrägen Scheiben (3 mm)
- 200 g Porree, in Ringen (0,5 cm)
- 200 g Wirsing, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1430 kJ / 341 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 godz.
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 godz.
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 godz. 10 min
Sauerbratenragout
49 Std.
Lammtopf Pichelstein
50min
Bohneneintopf
1 godz.
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3 Std.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 godz.
Sauerbraten
72 Std.
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 godz.