
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie Blättchen abgezupft
- 1 Zwiebel halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Kartoffeln in Stücken
- 150 g Knollensellerie in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Rinderhüfte mager, in mundgerechten Stücken
- 200 g Möhren in schrägen Scheiben (3 mm)
- 200 g Porree in Ringen (0,5 cm)
- 200 g Wirsing in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 341 kcal / 1430 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Sauerbratenragout
49hod.
Ungarisches Paprikagulasch
1hod. 20min
Lammtopf Pichelstein
50min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1hod. 45min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1hod. 20min
Sauerbraten
72hod.
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2hod.
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1hod.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1hod.
Wildschweingulasch mit Nudeln
2hod.
Rinderrouladen mit Gürkchen
1hod. 15min