Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů parmazánu, na kousky
- 8 snítek směsi čerstvých bylinek (např. rozmarýn, šalvěj, tymián), jen lístky, plus navíc na posypání
- 1500 gramů vody
- 150 gramů quinoy, propláchnuté a scezené
- 2 stroužky česneku
- 150 gramů cibule, napůl
- 20 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 15 vypeckovaných černých oliv, překrojených
- 1 polévková lžíce nakládaných kaparů, scezených
- 40 gramů piniových oříšků, opražených
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 6 paprik různých barev, menších, bez jádřinců
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté z hub
1 Std. 25 Min
Risi e bisi
55 Min
Banánovo-arašídové cookies (bez lepku)
1 Std. 40 Min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 Min
Veganský mug cake s kokosem
20 Min
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15 Min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 Std. 40 Min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 Min
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40 Min
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Mexické fazole s krustou z polenty
1 Std.
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min