Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Estragonsenf
- 350 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Butterschmalz
- 20 g Tomatenmark
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 - 3 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼ - ½
TL Cayennepfeffer
nebo ¼ - ½ TL Paprikapulver, rosenscharf - 1 TL Majoran, getrocknet
-
200
g Rinderfond
nebo 200 g Rindsuppe - 50 g Rotwein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Staubzucker
5min
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Reisfleisch
2h 20min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min