Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Estragonsenf
- 350 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Butterschmalz
- 20 g Tomatenmark
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 - 3 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼ - ½
TL Cayennepfeffer
nebo ¼ - ½ TL Paprikapulver, rosenscharf - 1 TL Majoran, getrocknet
-
200
g Rinderfond
nebo 200 g Rindsuppe - 50 g Rotwein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Hühnersuppe mit Nudeln
50 min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 godz. 45 min
Erdbeereis
5min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Reisfleisch
2h 20min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Staubzucker
5min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 godz.
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Palatschinken
45 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h