
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Rindsgulaschfleisch in Stücken (3 cm)
- 1 EL Estragonsenf
- 350 g Zwiebeln in Spalten
- 30 g Butterschmalz
- 20 g Tomatenmark
- 1 - 2 Knoblauchzehen halbiert
- 3 - 3 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼ - ½
TL Cayennepfeffer
nebo ¼ - ½ TL Paprikapulver, rosenscharf - 1 TL Majoran, getrocknet
-
200
g Rinderfond
nebo 200 g Rindsuppe - 50 g Rotwein (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 354 kcal / 1483 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Staubzucker
5min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1hod. 30min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3hod. 10min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1hod.
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Reisfleisch
2hod. 20min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3hod. 45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3hod.