Kompatibilní verze
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g orzechów laskowych, blanszowanych
- 10 g oleju rzepakowego
- 460 g białej ciecierzycy, z puszki, odsączonej (2 puszki)
- 140 g syropu klonowego
- 60 g kakao
- ¼ łyżeczki soli
- 200 g mleka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcja
- Kalorie
- 8285.7 kJ / 1979 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 238 g
- Tuk
- 100 g
- Vláknina
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1h 10min
Brownie z czerwonej fasoli
1 Std.
Krem czekoladowy z awokado
5min
Placki gryczane bez laktozy
35 Min
Masło daktylowe
15 min
Lody migdałowe (bez cukru)
12h 45 min
Wegańska gryczana pizza z konfiturą z czerwonej cebuli i brokułami
1 godz. 55 min
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1 Std.
Masło orzechowe
5min
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 Min
Napój migdałowy
10 min
Krem czekoladowy z bananami
15 min