
Kompatibilní verze
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g orzechów laskowych, blanszowanych
- 10 g oleju rzepakowego
- 460 g białej ciecierzycy, z puszki, odsączonej (2 puszki)
- 140 g syropu klonowego
- 60 g kakao
- ¼ łyżeczki soli
- 200 g mleka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcja
- Kalorie
- 8285.7 kJ / 1979 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 238 g
- Tuk
- 100 g
- Vláknina
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wegański placek (farinata)
1hod. 50min
Ciastka owsiane bez pieczenia
1hod. 30min
Brownie fasolowo-daktylowe
2hod.
Wegańskie ciastka bananowe
1hod. 5min
Wegański mus z bananów i awokado
1hod. 10min
Kulki z amarantusa i kakao
1hod. 20min
Batony wiśniowo-cynamonowe z granolą
1hod. 50min
Wieloziarniste batony kakaowe
50min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45min
Krem czekoladowy z awokado
5min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3hod. 30min
Burgery z komosy ryżowej i czarnej fasoli
1hod.