Kompatibilní verze
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g orzechów laskowych, blanszowanych
- 10 g oleju rzepakowego
- 460 g białej ciecierzycy, z puszki, odsączonej (2 puszki)
- 140 g syropu klonowego
- 60 g kakao
- ¼ łyżeczki soli
- 200 g mleka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcja
- Kalorie
- 8285.7 kJ / 1979 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 238 g
- Tuk
- 100 g
- Vláknina
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marchewkowe kulki energetyczne
15 min
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Krem czekoladowy z awokado
5 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50min
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35min
Placki gryczane bez laktozy
35min
Kulki owsiane z burakiem i borówkami
30 min
Batoniki musli
1 Std.
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 Std. 30 Min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 Std. 10 Min
Migdałowe brownie z buraka
1 godz. 55 min