
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 900 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado)
- 250 g de cebolla en trozos
- 100 g de agua
- 40 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras (ajuste a su gusto)
- 50 g de chorizo semicurado en rodajas
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 80 g de pimiento verde en tiras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 292 kcal / 1222 kJ
- Protein
- 32.1 g
- Tuk
- 10.9 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Sodík
- 921.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1hod. 30min
Tayín de dorada
1hod.
Curry de almejas y langostinos para dos
55min
Cordero al vino tinto
45min
Estofado de marisco con leche de coco (Moqueca de Camarão)
20min
Cazuela de rape rusadir
1hod.
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1hod. 20min
Marmitako de pulpo
40min
Estofado de cordero con berenjenas
1hod.
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45min
Guiso marinero
1hod. 20min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min