Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 900 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado)
- 250 g de cebolla en trozos
- 100 g de agua
- 40 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras (ajuste a su gusto)
- 50 g de chorizo semicurado en rodajas
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 80 g de pimiento verde en tiras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 921.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cordero al vino tinto
45min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Estofado de marisco con leche de coco (Moqueca de Camarão)
20 min
Curry japonés de ternera
40min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1h 30min
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2h 10min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1h 20 min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30min