
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g Gänseschmalz
nebo 80 g Butterschmalz in Stücken - 70 g Zwiebeln geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Hühnerleber
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Macis
- 400 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
- 500 g Kirschen
- 2 TL Maisstärke
- 1 - 2 EL Rotwein
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 10 g Honig
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
70
g Gänseschmalz
nebo 70 g Butter in Stücken (siehe Variation) - 100 g Vogerlsalat
- 1 - 2 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 425 kcal / 1778 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Karpfengulasch
55min
Geröstete Leber
30min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1hod. 10min
Mediterraner Oktopuseintopf
1hod. 30min
Boeuf Bourguignon
2hod. 45min
Pavlova mit Früchten
3hod. 50min
Apfelkren
40min
Geflügellebercreme
5hod. 30min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2hod. 40min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min