Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g Gänseschmalz
nebo 80 g Butterschmalz, in Stücken - 70 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Hühnerleber
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Macis
- 400 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
- 500 g Kirschen
- 2 TL Maisstärke
- 1 - 2 EL Rotwein
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 10 g Honig
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
70
g Gänseschmalz
nebo 70 g Butter, in Stücken (siehe Variation) - 100 g Vogerlsalat
- 1 - 2 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Karpfengulasch
55min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5 min.
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14h 30 min
Blunzenpackerl
50min
Cumberland-Senf-Sauce
1 Std. 15 Min
Leberpastete im Glas
4hod.
Gsiberger Leberpastete
3 Std. 30 Min
Ribisel-Pavlova
2 godz. 50 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min