Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
TM6

Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch

4.4 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g Gänseschmalz
    nebo 80 g Butterschmalz, in Stücken
  • 70 g Zwiebeln, geviertelt
  • 2 Knoblauchzehen
  • 300 g Hühnerleber
  • 1 ¼ TL Salz
  • 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
  • ¼ TL Macis
  • 400 g Wasser
  • 3 Eier (Größe M)
  • 500 g Kirschen
  • 2 TL Maisstärke
  • 1 - 2 EL Rotwein
  • ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet
  • 1 TL Thymian, getrocknet
  • 10 g Honig
  • ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • 70 g Gänseschmalz
    nebo 70 g Butter, in Stücken (siehe Variation)
  • 100 g Vogerlsalat
  • 1 - 2 EL Olivenöl

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1778 kJ / 425 kcal
Protein
14 g
Sacharidy
2 g
Tuk
34 g
Nasycený tuk
9 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty