![Alsidig fyldig suppe Alsidig fyldig suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/629d15dc-68c1-41dc-b825-f3e3e52ac3b7/Derivates/5c6f536e-c821-413f-af5f-1de8aaab9abc.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g olivenolie
- 350 - 400 g blandede grøntsager, til suppe (f.eks. courgetter, gulerødder, græskar, søde kartofler, knoldselleri, pastinak), skåret i mindre stykker (2 cm)
- 100 - 150 g blandede grøntsager, til sautering (f.eks. løg, skalotteløg, porre), skåret i mindre stykker (2 cm)
- 700 - 800 g vand
-
1
tsk grøntsagsbouillon
nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) -
½ - 1
tsk salt
nebo ½ - 1 spsk soyasauce -
50
g blandet grøntsager, frosne (volitelně)
nebo 50 g ærter, frost (volitelně) - 60 - 80 g suppehorn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.8 g