Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di Gruviera a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 45 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Zuppa di porcini
45min
Crema di lattuga e menta
35min
Purea di mela con camomilla
55 min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Vellutata di mais
20 Min
Chutney di pere
Žádné hodnocení
Crema di funghi
20 Min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Crema di asparagi
50min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 Min
Antica minestra ai broccoletti
45min