
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di Gruviera a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 45 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 201 kcal / 842 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1hod. 5min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1hod. 20min
Gazpacho indiano
2hod. 10min
Gazpacho finocchio e mela
15min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1hod. 10min
Verdure al curry
1hod.
Subrics
50min
Gazpacho mango e avocado
10min
Anello di riso giallo al tonno e olive
45min
Crema di lattuga e menta
35min
Polenta ai porri
1hod. 5min