Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di Gruviera a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 45 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di zucca e pollo
1h
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Polpettone di seitan
50 min
Frullato tropicale
10 min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50 min
Cipolle tritate
5min
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 min
Crema di riso
55 Min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Salsa della nonna
3 godz. 30 min