Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di Gruviera a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 45 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 menit
Risotto anatra e lamponi
1j
Crema di mais (creamed corn)
30min
Pancia di maiale piccante con tofu e verdure
30min
Dolce al cucchiaio di mele e miglio
1 godz. 50 min
Risotto meneghino rivisitato
50 menit
Crema di melanzane grigliate
35min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1j
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 menit
Mousse all'avocado
15min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1 godz. 25 min