Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
- 200 g bulgur
- 80 g chalota
- 10 folhas de hortelã
- 50 g azeite
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g miolo de noz partido grosseiramente
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 150 g tomate maduro, cortado em cubos
- 240 g requeijão esfarelado grosseiramente
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1399.7 kJ / 334.5 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 516.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuscuz de caldo-verde
20min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 min
Salada de cuscuz com beringela
30 min
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45 min
Massa com molho beringela e tomate
45 min
Cuscuz carilado de frango e maçã com molho de iogurte
40 min
Bucatini de beterraba e feta
25 min
Cuscuz mediterrânico
10 Min
Salada de bulgur, feijão e atum
45 min
Fettucine de limão e lentilhas
40 min
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35 min