
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 100 g milk
- 400 g canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 188.8 kcal / 793 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 228.8 mg
Alternativní recepty
Mini chive pikelets with mushrooms
1hod.
Curried carrot and ginger soup
40min
Cauliflower gratin
1hod.
Colcannon
40min
Cauliflower mash
25min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2hod. 10min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Leek and smoked salmon dip
55min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3hod. 25min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1hod.
Cauliflower soup with bacon dust
35min