Zařízení & příslušenství
Parsnip and bean mash
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
228.8 mg
Protein
7 g
Kalorie
793 kJ /
188.8 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
8.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1hod.
Pumpkin risotto with bacon
40min.
Spicy cauliflower soup
20min.
Pearl barley risotto with asparagus
1hod. 5min.
Beetroot risotto
35min.
Cauliflower mash
25min.
Grain salad lettuce cups
1hod. 55min.
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1hod. 15min.
Salmon and fennel risotto
30min.
Cauliflower soup with bacon dust
35min.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min.