Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g parsnip, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 100 g milk
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 793 kJ / 188.8 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 228.8 mg
Alternativní recepty
White fish and lemon risotto
30min
Salmon and fennel risotto
30min
Fish pie
1 Std. 15 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min