Zařízení & příslušenství
Parsnip and bean mash
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
228.8 mg
Protein
7 g
Kalorie
793 kJ /
188.8 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
8.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mixed tomato and labne salad
24hod. 20min.
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min.
Hommus
15min.
Broccoli salad
10min.
Coleslaw
10min.
Cauliflower gratin
1hod.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min.
Cauliflower mash
25min.
Spiced cauliflower pilau
20min.
Mashed pea and corn slice
40min.
Fresh fennel salad
10min.
Cauliflower soup with bacon dust
35min.