Zařízení & příslušenství
Parsnip and bean mash
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
228.8 mg
Protein
7 g
Kalorie
793 kJ /
188.8 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
8.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lemon and thyme oil
25min.
Mediterranean vegetable bake
50min.
Basil pesto
10min.
Curried cauliflower salad
40min.
Cauliflower mash
25min.
Rhubarb and strawberry fool
2hod. 15min.
Black tahini and beetroot hommus
1hod. 10min.
Espresso "baked" beans
35min.
Spring frittata
1hod. 15min.
Miso coleslaw
20min.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1hod.
Sauerkraut
168hod. 35min.