Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 65 g queijo parmesão
- 50 g azeite
- 150 g alho-francês, só a parte branca
- 150 g beringela s/ casca, cortada em cubos
- 100 g pimento amarelo cortado em cubos
- 200 g curgete cortada em cubos
- 10 folhas de manjericão
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 250 g queijo ricota
Creme de pimentos
- 20 g azeite
- 150 g pimento vermelho
- 50 g alho-francês, só a parte branca
- 40 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de legumes
nebo 1 cubo de caldo de legumes
Molho pesto
- 15 g amêndoa s/ pele
- 1 dente de alho
- 40 g folhas de manjericão
- 75 g azeite
- 1 pitada de sal
- 250 g placas de lasanha
- 100 g natas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2544.6 kJ / 608.2 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 40.6 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 618.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10min
Noodles de arroz com omelete de alho-francês
45 min
Cuscuz de salmão e pepino
45 min
Espinafres com gambas
Žádné hodnocení
Salada de batata com atum e ovo
40 min
Peixe assado com ervas do Mediterrâneo - TM6
45 min
Arroz mexicano com Pulled Pork
45 min
Orzo com abóbora e pimento
35min
Gnocchi de feijão-branco
1h 10min
Massa de tomate seco e tempeh
30 min
One pot de frango com paprika
45 min
Massa preguiçosa
1h