Zařízení & příslušenství
鮮蝦酪梨沙拉佐玉米餅
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
酪梨優格醬
-
酪梨 去皮去籽,切塊(果肉重約150克)1 顆
-
原味優格 或希臘優格200 克
-
檸檬汁15 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
配料
-
水1000 克
-
蝦仁 去腸泥300 克
-
櫛瓜 去籽,切丁(約1公分)100 克
-
蛋 (帶殼),洗淨2 顆
組裝
-
李型番茄 切小丁50 克
-
玉米片 (Doritos)1 包
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
522.8 mg
Protein
17.4 g
Kalorie
585.5 kJ /
139.8 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
226.9 g
Sacharidy
8.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
高蛋白 這樣吃
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan