Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla en trozos
- 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras
- 40 g de aceite de oliva
- 450 g de berenjena en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharada de alcaparras
- 150 g de salsa de tomate
- 8 - 10 hojas de albahaca fresca
- 20 g de azúcar
- 15 g de vinagre
- 80 g de lentejas cocidas en conserva (lavadas y escurridas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 179 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Curry de garbanzos y verduras
25min
Callos veganos (setas con garbanzos)
30min
Curry de calabaza
40min
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
50min
Curry vegano de berenjenas
50min
Ensalada marroquí de berenjenas (zaalouk)
55 min
Bol vegetariano de tofu, verduras y soja
30min
Baba ganoush de calabaza
35min
Curry de batatas y brócoli
20min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Coliflor tika masala
30min