
Zařízení & příslušenství
Turkey rissoles and kale slaw
Příprava 20min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
Dressing
-
fresh flat-leaf parsley stems and leaves5 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Kale slaw
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
red onion40 g
-
red cabbage cut into pieces150 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
kale stalks removed and shredded4 leaves
Turkey rissoles
-
red onion40 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
eschalot1
-
turkey mince500 g
-
red curry paste1 tbsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil to fry
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
345.4 kcal /
1450.7 kJ
Protein
31.3 g
Tuk
19.9 g
Sacharidy
7.9 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sodík
571.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sam Wood
16 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland