Zařízení & příslušenství
Turkey rissoles and kale slaw
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
Dressing
-
fresh flat-leaf parsley stems and leaves5 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Kale slaw
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
red onion40 g
-
red cabbage cut into pieces150 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
kale stalks removed and shredded4 leaves
Turkey rissoles
-
red onion40 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
eschalot1
-
turkey mince500 g
-
red curry paste1 tbsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil to fry
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
571.2 mg
Protein
31.3 g
Kalorie
1450.7 kJ /
345.4 kcal
Tuk
19.9 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
7.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sam Wood
16 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Coconut poached chicken salad
45 min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 h
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Satay noodle salad
35 min
Turkey patties
30 min
Quick turkey taco bowl
15 min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min