Turkey rissoles and kale slaw
TM6 TM5 TM31

Turkey rissoles and kale slaw

4.4 (102 hodnocení)

Suroviny

Dressing

  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, stems and leaves
  • 1 tsp extra virgin olive oil
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Kale slaw

  • 150 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
  • 40 g red onion
  • 150 g red cabbage, cut into pieces
  • 150 g zucchini, cut into pieces
  • 4 leaves kale, stalks removed and shredded

Turkey rissoles

  • 40 g red onion
  • 100 g zucchini, cut into pieces
  • 1 eschalot
  • 500 g turkey mince
  • 1 tbsp red curry paste
  • 1 egg
  • extra virgin olive oil, to fry

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1450.7 kJ / 345.4 kcal
Protein
31.3 g
Sacharidy
7.9 g
Tuk
19.9 g
Nasycený tuk
3.8 g
Vláknina
4.8 g
Sodík
571.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty