Turkey rissoles and kale slaw

Turkey rissoles and kale slaw

4.4 104 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 30min
4 portions

Suroviny

Dressing
  • fresh flat-leaf parsley stems and leaves
    5 sprigs
  • extra virgin olive oil
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
Kale slaw
  • carrot cut into pieces (3-4 cm)
    150 g
  • red onion
    40 g
  • red cabbage cut into pieces
    150 g
  • zucchini cut into pieces
    150 g
  • kale stalks removed and shredded
    4 leaves
Turkey rissoles
  • red onion
    40 g
  • zucchini cut into pieces
    100 g
  • eschalot
    1
  • turkey mince
    500 g
  • red curry paste
    1 tbsp
  • egg
    1
  • extra virgin olive oil to fry

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 345.4 kcal / 1450.7 kJ
Protein 31.3 g
Tuk 19.9 g
Sacharidy 7.9 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sodík 571.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...