Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, stems and leaves
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Kale slaw
- 150 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g red onion
- 150 g red cabbage, cut into pieces
- 150 g zucchini, cut into pieces
- 4 leaves kale, stalks removed and shredded
Turkey rissoles
- 40 g red onion
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 1 eschalot
- 500 g turkey mince
- 1 tbsp red curry paste
- 1 egg
- extra virgin olive oil, to fry
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1450.7 kJ / 345.4 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 571.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Coconut poached chicken salad
45min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Hoisin pork bowl
30min
Silky sweet potato mash
25 min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Turkey taco salad bowl
15min
Zucchini lasagne
1h 30min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Warm satay chicken salad
55min