Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, stems and leaves
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Kale slaw
- 150 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g red onion
- 150 g red cabbage, cut into pieces
- 150 g zucchini, cut into pieces
- 4 leaves kale, stalks removed and shredded
Turkey rissoles
- 40 g red onion
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 1 eschalot
- 500 g turkey mince
- 1 tbsp red curry paste
- 1 egg
- extra virgin olive oil, to fry
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1450.7 kJ / 345.4 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 571.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Beef fajitas
30min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Silky sweet potato mash
25min
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Red pesto chicken salad
35min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Turkey taco salad bowl
15min