Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'oignon
- 50 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 60 g de carotte, coupée en morceaux
- 15 g d'huile d'olive
- 15 g de farine
- 10 g de beurre
- 700 g de sot-l'y-laisse de dinde
- 300 g de cidre brut
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1973 kJ / 470.3 kcal
- Protein
- 40.8 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 597.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1h
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min
Joues de bœuf au cidre
3sa 15 dk
Kouign patatez à l'andouille
1 godz. 5 min
Filet mignon à la provençale
55 min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1 godz. 5 min
Quiche andouille, pommes et camembert
1h 10min
Sauté de porc au cidre
1h
Filet mignon au cidre
35 min
Joues de porc à la bière
1h 10min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 dk
Rougail saucisse et riz
50 min