Seljurótarsúpa með ristuðum heslihnetum og truffluolíu

Seljurótarsúpa með ristuðum heslihnetum og truffluolíu

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 skammtar

Suroviny

  • seljurót afhýdd, skorin í bita (3 cm)
    600 g
  • laukur skorinn í fernt
    200 g
  • ólífuolía
    30 g
  • hvítlauksrif
    3
  • ferskt timían bara laufin
    3 stönglar
  • kartöflur afhýddar, skornar í bita (3 cm)
    150 g
  • vatn eftir smekk um þykkt á súpu
    700 - 800 g
  • grænmetiskraftur, teningur mulin
    1
    1 kúfuð tsk grænmetiskraftur
  • sjávarsalt eða meira eftir smekk
    ½ tsk
  • svartur pipar eða meira eftir smekk
    2 hnífsoddur
  • heslihnetur án hýðis
    150 g
  • sojarjómi
    100 g
  • truffluolía
    3 msk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Sodík 531 mg
Protein 7 g
Kalorie 1514 kJ / 366 kcal
Tuk 31 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše