Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stönglar steinseljulauf, fersk, aðeins blöð
- 1 gulrót, skorin í bita
- 1 stöngull sellerý, í bitum
- 100 g ferskir svepir, skornir í tvennt
- 150 g laukur, skorinn í fernt
- 50 g saltað smjör, skorið í bita
- 500 g kjúklingabringur, skinnlausar, í bitum (2 cm)
- 50 g hveiti
- 2 hnífsoddur svartur pipar
- 800 g vatn
- 1 msk kjúklingakraftur (sjá ráð)
- ristað brauð, borið fram með
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 1663.4 kJ / 396.1 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1101.3 mg