
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stönglar steinseljulauf, fersk aðeins blöð
- 1 gulrót skorin í bita
- 1 stöngull sellerý í bitum
- 100 g ferskir svepir skornir í tvennt
- 150 g laukur skorinn í fernt
- 50 g saltað smjör skorið í bita
- 500 g kjúklingabringur, skinnlausar í bitum (2 cm)
- 50 g hveiti
- 2 hnífsoddur svartur pipar
- 800 g vatn
- 1 msk kjúklingakraftur (sjá ráð)
- ristað brauð borið fram með
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 396.1 kcal / 1663.4 kJ
- Protein
- 35.2 g
- Tuk
- 13.6 g
- Sacharidy
- 30.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Sodík
- 1101.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kúrbítssúpa
Žádné hodnocení
Nípusúpa
Žádné hodnocení
Tómata- og baunasúpa
Žádné hodnocení
Gulróta-, epla- og engifersúpa
35min
Rækju- og kókossúpa
Žádné hodnocení
Lauksúpa
1hod.
Rjómalöguð baunasúpa
Žádné hodnocení
Minestrone
40min
Súpa með kjötbollum og kúrbítsnúðlum
Žádné hodnocení
Mexíkósk baunasúpa
Žádné hodnocení
Rjómalöguð tómatsúpa
25min
Marrókósk baunasúpa
40min