Gulróta-, epla- og engifersúpa

Gulróta-, epla- og engifersúpa

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 skammtar

Suroviny

  • epli afhýdd, kjarnhreinsuð, skorin í fernt
    180 g
  • vatn
    850 g
  • engiferrót afhýdd, skorin í sneiðar (2 mm)
    15 g
  • laukur fjórðungur
    110 g
  • ósaltað smjör í teningum
    55 g
  • sellerýstilkur skorið í bita (u.þ.b. 2 stilkar)
    150 g
  • gulrót skorið í bita (u.þ.b. 4 gulrætur)
    400 g
  • grænmetiskraftur, teningur
    1
    1 tsk grænmetiskraftur
  • kjúklingabaunir, í dós skolið, síið vökvann frá (1 x 400 g dós)
    400 g
  • sjávarsalt eftir smekk
    ½ - 1 tsk
  • svartur pipar, nýmalaður eða eftir smekk
    ¼ tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Protein 5.9 g
Kalorie 1076 kJ / 257 kcal
Tuk 14.1 g
Sacharidy 26.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše