
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g epli afhýdd, kjarnhreinsuð, skorin í fernt
- 850 g vatn
- 15 g engiferrót afhýdd, skorin í sneiðar (2 mm)
- 110 g laukur fjórðungur
- 55 g ósaltað smjör í teningum
- 150 g sellerýstilkur skorið í bita (u.þ.b. 2 stilkar)
- 400 g gulrót skorið í bita (u.þ.b. 4 gulrætur)
-
1
grænmetiskraftur, teningur
nebo 1 tsk grænmetiskraftur - 400 g kjúklingabaunir, í dós skolið, síið vökvann frá (1 x 400 g dós)
- ½ - 1 tsk sjávarsalt eftir smekk
- ¼ tsk svartur pipar, nýmalaður eða eftir smekk
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 257 kcal / 1076 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 14.1 g
- Sacharidy
- 26.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kúrbítssúpa
Žádné hodnocení
Nípusúpa
Žádné hodnocení
Tómata- og baunasúpa
Žádné hodnocení
Rækju- og kókossúpa
Žádné hodnocení
Lauksúpa
1hod.
Rjómalöguð baunasúpa
Žádné hodnocení
Minestrone
40min
Kjúklingabollasúpa
30min
Súpa með kjötbollum og kúrbítsnúðlum
Žádné hodnocení
Mexíkósk baunasúpa
Žádné hodnocení
Rjómalöguð tómatsúpa
25min
Marrókósk baunasúpa
40min