Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Gruyére ostur, (emmental eða gouda) skorinn í bita
- 500 g laukur, skorið í tvennt
- 30 g ólífuolía
- 20 g ósaltað smjör
- ½ tsk sjávarsalt, auk auka eftir smekk
- 2 hnífsoddur svartur pipar, auk auka eftir smekk
- 2 tsk hveiti (10 g)
- 900 g vatn
-
1
kjúklingakraftur, teningur
nebo 1 kúfuð tsk kraftur (kjúklinga eða nauta) - 12 sneiðar baguette brauð, dagsgamalt eða annað svipað brauð
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 13 g