Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di topinambur pelato, a pezzi (3 cm)
- 20 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di bevanda a base di soia
- 3 uova
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco + q.b.
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 50 g di pinoli, tostati + q.b.
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 868.8 kJ / 207.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 0.6 mg
Alternativní recepty
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Cipolle ripiene di magro
1 Std. 40 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Bonèt
2 Std.
Panissa
45min
Bagna cauda
35min
Semolino dolce
1h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Flan al cavolo viola
55 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Fonduta
8h 20min