Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di topinambur pelato, a pezzi (3 cm)
- 20 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di bevanda a base di soia
- 3 uova
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco + q.b.
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 50 g di pinoli, tostati + q.b.
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 868.8 kJ / 207.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 0.6 mg
Alternativní recepty
Mini bonet
2h
Flan di cavolfiore
45min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Flan al cavolo viola
55 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Flan di carote
50min
Fonduta
8h 20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35min